Olaplex No.4-P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250 ml
Olaplex

Olaplex No.4-P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250 ml

Tónovací šampon pro blond vlasy... Více
EAN: 850018802239
Číslo produktu: i596_OL-20142239
519  s DPH
Původně:  1 337 Kč s DPH
Sleva 61%
Skladem
Ihned k odeslání
+
-
Popis produktu
Hodnocení
Zeptat se

Olaplex Blonde Enhancer Toning Shampoo Nº4P má vysoce koncentrované složení, které čistí, tonizuje a opravuje vlasy. Díky víceúčelovému účinku je tento šampon perfektním doplňkem vaší mycí rutiny, pokud máte blond, zesvětlené nebo šedivé vlasy. Ve skutečnosti vám jeho fialové složení pomáhá současně neutralizovat teplé, mosazné tóny a rozjasňuje blond vlasy. 

Kromě svých tonizačních vlastností poskytuje Blonde Enhancer Toning Shampoo Nº4P také další pečující výhody. Jako součást rodiny OLAPLEX se tento šampon zaměřuje na obnovu poškození, hydrataci a zároveň zlepšuje ovladatelnost. Činí tak pomocí patentované technologie OLAPLEX Bond Building Technology, exkluzivního systému, který opravuje disulfidové vazby. Těchto vazeb jsou v našich vlasech miliony a jsou zodpovědné za udržení vlasové struktury, síly a také stability. Jejich ochrana a obnova znamená zajistit lesklé, silné a celkově zdravější prameny.

Na závěr Blonde Enhancer Toning Shampoo Nº4P obsahuje jemné složení, které je vhodné pro každodenní použití. Stejně tak můžete tento šampon používat jen jednou nebo dvakrát týdně pro účely údržby nebo zvýšit jeho používání, abyste dosáhli požadovaného účinku. Vhodný pro všechny typy přírodních či zesvětlených blond, bílých i šedých vlasů. Bez obsahu silikonů, sulfátů, parabenů a lepku, složením vhodné i pro Vegany.

Použití:

1. Aplikujte OLAPLEX Blonde Enhancer Toning Shampoo Nº4P 250 ml na mokré vlasy během sprchování nebo koupele a zapracovávejte do vlasů dokud se bohatě nenapění.

2. Poté nechte působit jednu až tři minuty. Pro intenzivnější výsledky nechte kompozici působit až pět minut.

3. Důkladně opláchněte.

Tip: 

Pokud jsou vaše vlasy zatížené stylingovými produkty nejdříve je umyjte šamponem Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo.

Celkové hodnocení:
0%

Olaplex No.4-P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250 ml

Zadejte prosím své jméno
Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
' '
Opište kód z obrázku tak, jak jej vidíte
Olaplex

Olaplex - zakladateli jsou Dr. Eric Pressly a Dr. Craig Hawker společně vynalezli chemickou složku, která je aktivní účinná látka skládající se z molekulárního řetězce Bis-Aminopropyl Diglykol Dimaleátu. Je bez silikonů, minerálních olejů DEA, aldehyd a lepku. Originální vlasová kosmetika, se kterou zaručeně zamezíte poškození Vašich vlasů při barvení. Není testován na zvířatech. Olaplex nabízí produkty pro profesionály do kadeřnických salónů například No.2 a na domácí použití No.3 a No.4
Vaše vlasy přípravky posilují, dodávají zdravý vzhled a udržuje barvu stále lesklou a sytou.

Všechny produkty Olaplex
Související produkty
Slevové akce
A dárky k nákupu
Originální zboží
Se zárukou původu
Vzorky zdarma
Ke každé objednávce
Poradna online
Pro naše zákazníky
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1500 Kč
partners
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.