Paul Mitchell Tea Tree Hemp Multitasking Spray 200ml
Paul Mitchell

Paul Mitchell Tea Tree Hemp Multitasking Spray 200ml

Univerzální konopný sprej... Více
EAN: 009531133102
Číslo produktu: i415_93343844
799  s DPH
Původně:  861 Kč s DPH
Sleva 7%
Skladem
(2-4 dny)
+
-
Popis produktu
Hodnocení
Zeptat se

Univerzální sprej Paul Mitchell Tea Tree Hemp Multitasking Spray vyživuje, rozplétá a podporuje lesk, zatímco krotí frizz a poskytuje poddajnou paměť.

Univerzální produkt, který se chová jako bezoplachový kondicionér. Vlasy hydratuje a rozčesává, může být použit i jako stylingový sprej.

Díky konopnému oleji a konopným extraktům bohatým na proteiny vyživuje prameny, krotí frizz a dodává lesk, zatímco hýčká smysly vyváženým, přírodu evokujícím aromaterapeutickým zážitkem.

 

Použití: 

Naneste malé množství na umyté, ručníkem vysušené vlasy, a to do délek a konců. Použijte jako primer na rozčesání a hydrataci. Nastříkejte na suché vlasy nechte volně uschnout nebo použijte fén.

TIP:

  • pro jemné nebo zdravé vlasy: lehce nastříkejte do dlaní a naneste do délek a konců
  • střední až hrubé vlasy: nastříkejte přímo na vlasy, soustřeďte se na střední délky a konce nebo oblasti, kde vaše vlasy potřebují více výživy. Pro extra lesk a kontrolu naneste jednu pumpičku Hemp Replenishing Hair & Body Oil do vlhkých konečků. 
  • suché nebo poškozené vlasy: Nastříkejte na poškozená místa před použitím stylingových produktů. Méně je více, takže tam, kde je to potřeba, nastříkejte malé množství. 
  • pro kudrnaté vlasy nebo účesy s použitím difuzéru: nastříkejte přiměřené množství na vlasy a nechejte volně uschnout nebo použijte difuzér k dosažení požadovaných výsledků. Pro dodatečnou hydrataci a definici aplikujte do suchých vlasů jednu pumpičku Hemp Replenishing Hair & Body Oil.

 

Celkové hodnocení:
0%

Paul Mitchell Tea Tree Hemp Multitasking Spray 200ml

Zadejte prosím své jméno
Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
' '
Opište kód z obrázku tak, jak jej vidíte
Slevové akce
A dárky k nákupu
Originální zboží
Se zárukou původu
Vzorky zdarma
Ke každé objednávce
Poradna online
Pro naše zákazníky
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1500 Kč
partners
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.