Wella Professionals Invigo Blonde Recharge Cool Blond Conditioner 200 ml
Wella Professionals

Wella Professionals Invigo Blonde Recharge Cool Blond Conditioner 200 ml

Kondicionér pro chladné odstíny blond vlasů... Více
EAN: 4064666043746
Číslo produktu: i595_81650080
189  s DPH
Původně:  316 Kč s DPH
Sleva 40%
Skladem
(2-4 dny)
+
-
Popis produktu
Hodnocení
Zeptat se

Kondicionér Wella Professionals z řady Invigo Blonde Recharge udržuje multitonalitu ve studených blond odstínech a zanechává vlasy intenzivně vyživené.

Použití:

Naneste do šamponem umytých a ručníkem vysušených vlasů. Nechte působit 30 vteřin a poté důkladně opláchněte.  Opravdu vypláchněte kondicionér velmi důkladně, pokud by ve vlasech zbyl, může zabarvit oblečení, ručník, povlečení polštáře.

POZOR: Při vysušení vlasů do ručníku zvolte černý ručník nebo ručník ve stejné barvě kondicionéru. Pigmenty ve vlasech mohou zabarvit ručník.

Pokud myjete vlasy večer, dejte si ručník/ochranu na polštář, vlasy by mohly v noci zabarvit povlečení polštáře.

TIP:

Skvělý produkt pro potlačení žlutého nádechu, který zároveň zamezí pigmentaci do fialových až modrých odstínů.

Kondicionér Invigo Blonde Recharge Cool Blond je vhodný k častějšímu používání, i přesto doporučujeme zkombinovat pravidelnou péči o vlasy i s jiným vhodným kondicionérem na zesvětlené vlasy např. Fusion/Color Motion+.

Při používání kondicionéru  Invigo Blonde Recharge Cool Blond nepoužívejte zároveň šampon Invigo Blonde Recharge Cool Blond. Výsledek by byl příliš intenzivní.

Kondicionér zvolte, pokud jsou vaše vlasy suché, velmi porézní, tento typ vlasu se velmi snadno přesytí barevnými pigmenty a při používání šamponu Invigo Blonde Recharge Cool Blond opakovaně by mohlo dojít k přesušení konců a jejich vybělení.

Celkové hodnocení:
0%

Wella Professionals Invigo Blonde Recharge Cool Blond Conditioner 200 ml

Zadejte prosím své jméno
Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
' '
Opište kód z obrázku tak, jak jej vidíte
Wella Professionals

WELLA byla založena v 19. století německým kadeřníkem Franzem Stoherem. Wella znamená v němčině „vlna“ a stala se synonymem pro vysoce kvalitní produkty v péči o vlasy a stylingové přípravky. Přesné inženýrství a luxusní design dělají z Wella Professionals skutečného inovátora už 130 let od jeho uvedení na trh. S působivou historií není divu, že Wella je stále důvěryhodnou volbou světových odborníků na vlasy a krásu.

Máme pro Vás na skladě širokou škálu produktů vlasové péče Wella Professionals! Cokoli vaše vlasy chtějí, Prozdravevlasy mají! Od šamponů a kondicionérů Wella až po barevné tonery.
Aby jste jednoduše našli ty správné produkty pro Váš typ vlasů, jsou roztřízené do konkrétních kolekcí, kdy každá má své speciální zaměření.

O barvené vlasy může pečovat hned několik kolekcí. Ať už zvolíte kolekci Invigo Color Brilliance nebo ColorMotion+ - oboje pomůžou udržet barvu ve vlasové kutikule, díky čemu barvu ochrání a vlasy budou zářivě lesklé.

Máte vlasy suché, bez objemu nebo snad poničené (ať už chemicky nebo tepelně)? Tyto řady se o to postarají! Zkuste Invigo Nutri-Enrich pro hydrataci, Invigo Volume pro dodání objemu nebo kolekci Fusion pro regeneraci poškozených vlasů.

Wella je skvělý způsob, jak vrátit vašim vlasům lesk a dát vám barvu, po které jste vždy toužili, přímo z pohodlí vašeho domova za dostupnou cenu!

Všechny produkty Wella Professionals
Slevové akce
A dárky k nákupu
Originální zboží
Se zárukou původu
Vzorky zdarma
Ke každé objednávce
Poradna online
Pro naše zákazníky
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1500 Kč
partners
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.